CiML 2018‎ > ‎

Schedule

Challenges in Machine Learning
Machine Learning Challenges "in the wild"


This workshop will give a large part to discussion and poster viewing. Free lunch will be served to participants during the large lunch break to encourage exchanges. The invited speakers and organizers will be invited for dinner.
The submitted abstracts and slides will be linked from this page and freely available to download.

Schedule [see also NIPS program schedule]:

Morning session (8:00 am-12:00 pm): New platforms and innovative designs

8:00 am (10 min) - Morning welcome and introduction 

8:10  (30 min) - Invited talk 1

8:40 (30 min) - Contributed talk 1 

9:10  (30 min)  - Contributed talk 2 

9:40 - 10:00  (20 min)  Break, poster viewing

10:00  (30 min)  - Invited talk 2 

10:30  (30 min)  - Contributed talk 3 

11:00  (30 min)  - Contributed talk 4

11:30 - 12:20  (50 min)  Moderated discussion. Design principles and implementation issues.


Lunch break (12:20 pm-1:30pm)

Discussions and poster viewing.


Afternoon session (1:30 pm-6:30 pm): Exciting results and upcoming challenges

1:30 - Afternoon welcome and announcements (organizers)

1:40  (30 min) - Invited talk 3 

2:10  (30 min) - Contributed talk 5 

2:40  (30 min) - Contributed talk 6 

3:10 - 3:30  (20 min)  Break, poster viewing

3:30  (30 min) - Invited talk 4 

4:00  (30 min)  - Contributed talk 7 

4:30  (30 min) - Contributed talk 8 

5:30  (50 min) - Moderated discussion: Opportunities to organize new impactful challenges.

5:50 - Wrap up.  

6:00 - Adjourn.


List of posters:

TBA

Posters dimensions are: TBA

Dinner information:

The speakers and organizers will be invited for dinner TBA

Comments